Category Event, Marketing

Megpróbáljuk röviden megválaszolni a május 12-14. között a floridai Daytona Beach-re tervezett Hungarian Summit 2022 kapcsán felmerült legfontosabb kérdéseket. (HITELES INFORMÁCIÓK)

 

🇭🇺✔️🙏Kikre számítunk?
 
✅A jókedvű, kedves, jóindulatú emberekre, akik a negatív kritikák helyett segítenek és javasolnak, hogy miként csinálhatnánk együtt jobban az eseményt és miként erősíthetjük a két ország kapcsolatait.
✅Azokra, akik Magyarországot és USA-t is szeretik!🇺🇸🇭🇺
Kik a konferencia meghívottjai és miért Ők?
✅ A mindenkori Magyarországot és az Egyesült Amerikai Államokot képviseljük és azok választott képviselőit hívjuk meg annak érdekében, hogy a két ország kapcsolatait erősítsék gazdasági, oktatási, kulturális, turisztikai és egyéb területeken!
Gazdasági, oktatási és egyéb szakemberek.
✅ Háttérintézmények és szakmai szervezetek

 

Miért angolul kommunikálunk elsődlegesen?

Azért, mert az esemény Amerikában zajlik, illetve meglehetősen korlátozott az önkéntes kapacitásunk, így mindent angolul-magyarul fordítani nagyon időigényes és költséges lenne. Az esemény fő célja, hogy Amerikában mutassuk be Magyarországot!

 

Miből kerül finanszírozásra az esemény?

Eddig, az elmúlt 3 évben csak és kizárólag saját magántőkéből került szervezésre minden aktivitásunk, még 2020-ban a nyári Hungarian Summit is Budapesten. Az idei eseményt három forrásból kívánjuk finanszírozni: magántőkéből, szponzorok és donorok támogatásával illetve pályázatok útján. Az esemény tisztán önkéntes munkaerővel valósul meg.

 

Kik a szervezők?

Az eseményt a nonprofit HungarianHub Inc. szervezi, valamint 100%-ban önkéntes munkaerővel, kivéve azokat a szakmai területeket, amelyet nem tudunk önkéntes erőből megoldani.

 

Miért kerül ennyibe a két napos konferencia?

A belépők ára tartalmazza az étkezéseket, a terembérlet egy főre eső részét, a szervezés költségeit, az előadók költségeit, a biztosítást, az eszközök bérlését, az esemény értékét és mivel hosszú távra tervezünk, így tartalékokat is beépítettünk. De, aki már szervezett eseményt, annak nem is kell magyarázni.

 

Mi alapján választottuk ki a kulturális programunkat?

Alapvető szándékunk az, hogy az amerikai közönségnek is tudjunk egy magas szintű kulturális értéket biztosító eseményt létrehozni. Természetesen a magyar közönség és közösség számára is érdekes előadókat kívánunk elhozni és bemutatni, akik már valamilyen amerikai háttérrel rendelkeznek és egy élményt, valamint motivációt adhat számukra, egyúttal magyar nemzeti büszkeségüket is erősíti. Valamennyi előadó ingyenesen lép színpadra, senki sem kért vagy kap tiszteletdíjat!

Minden kulturális programunk ingyenes, de adományokat elfogadunk, amelynek egy része a kárpátaljai magyarok számára, valamint egy helyi amerikai szervezet az Early Learning Coalition Flagler and Volusia javára kerül felajánlásra.

 

A szombati napon lesz étel és ital?

Igen, lesznek food truckok és egyéb árusok is, ahol reményeink szerint mindenki megtalálja és megvásárolhatja majd maga számára a finom falatokat.

 

A szombati nap mindenki számára ingyenes?

Itt egyedül a MOAS kérhet belépőt a múzeum valamennyi részének megtekintéséhez. A Hungarian Summit kulturális programjai ingyenesen megtekinthetők.

 

Mennyien jönnek az eseményre?

A konferenciára terveink szerint 150 résztvevőt várunk, de a szombati program nyitott mindenki számára, a hasonló jellegű rendezvényeinken összesen 1300-an voltak korábban.

 

Lehet-e még önkéntesnek jelentkezni?

Természetesen igen, a helyszíni koordinációban szükségünk lenne sok önkéntesre.

Jelentkezni lehet a hungariansummit@hungarianhub.com  e-mail címen.

 

April 9, 2022

Helló,
Vujity Tvrtko előadása érdekelne és szeretnénk rá el menni innen a másik partról, Tampa-bol. Tvtrko azt válaszolta nekem a közösségi oldalán hogy az ő előadása ingyenes. Viszont az péntek este lesz, nem szombaton. Szeretném biztosan tudni mielőtt oda utazunk. Köszönöm szépen a választ,
Zsofia Buck

April 15, 2022

Kedves Zsófia! Az előadás pénteken este lesz, előre foglalható donation jegyek itt vásárolhatóak! Szeretettel várjuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *